Home > Over BOOA

Wij stellen ons voor: 'wij zijn BOOA'

Groei realiseren, investeren, kennis binnenhalen. Het doorlopend opleiden van medewerkers is van groot belang voor het succes van uw organisatie. Daarmee ook de keuze voor een opleidingsinstituut.

BOOA verzorgt al meer dan 20 jaar bedrijfsopleidingen op alle niveaus voor alle soorten bedrijven en organisaties. Gespecialiseerd in Brandbeveiliging, NEN normering, Elektro en Techniek geven wij cursussen door het hele land.

BOOA Training en Opleidingen werkt marktcomform maar altijd op maat. We beschikken over een zeer compleet netwerk van docenten en examinatoren. Onze kleine overhead maakt ons sterk prijsconcurrerend.

WERKWIJZE VAN BOOA TRAINING EN OPLEIDINGEN
De eerste stap in de goede richting is uiteraard een juist beeld van de opleidingsbehoefte binnen een organisatie. Ontplooiingsmogelijkheden en de daarbij behorende opleidingsmogelijkheden komen uitgebreid aan bod. Welke kennis en vaardigheden moet uw werknemer in huis hebben? Beschikken alle werknemers over de juiste kennis en de daarbij behorende papieren? 
 
DOCENTEN
Doordat BOOA Training en Opleidingen uitsluitend werkt met praktijkmensen die zich gespecialiseerd hebben in het doceren van hun vakkennis wordt altijd de hoogste kwaliteit geboden. Mede doordat de docenten veel van haar cursussen zelf ontwikkeld moeten zij wel op de hoogte blijven van eventuele wijzigingen in normen en bepalingen. Zij zijn dan ook lid van diverse commissies.
 
KWALITEITSBORGING
Door middel van een evaluatie formulier voor de cursisten, maar ook voor de docenten, dat na elke cursus wordt uitgedeeld, houden wij het peil van de docenten en de cursussen in de gaten. Hierdoor kan snel ingegrepen worden bij evt. knelpunten of tekortkomingen.
 
Bedrijven en organisaties kunnen voor opleidingen en trainingen terecht op onze diverse cursuslocaties middels open inschrijvingen maar natuurlijk kunnen al onze cursussen ook in-company worden verzorgd.
 
Met jarenlange ervaring in het opleiden van technisch personeel zijn wij hét aangewezen opleidingsinstituut voor uw bedrijfsopleidingen!